CaCanari.Com eXtreamCS.com

duminică, 18 ianuarie 2009

LG KU990 VIEWTY



Este un telefon excelent pentru cineva care are pretentii de la un telefon...cele mai importante aspecte sunt touchscreen`ul generos de 3", camera de 5mp, redare video in format divx si xvid. Design`ul este foarte bine gandit, se vede ca este un telefon de ultima generatie. Din propria experienta va pot zice ca redarea audio in format mp3 este de o calitate superioara...chiar daca lipseste egalizatorul..nu o sa remarcati lipsa acestuia. Telefonul dispune de un jogwheel, este in jurul camerei...care va ajuta sa navigati prin meniu, sa ajustati volumul, zoom la camera etc. Spatele telefonului arata a aparat foto leit...doar camera blitz`ul si autofocus`ul. Pozele ies excelent...blitz`ul isi face treaba foarte foarte bine, stabilizatorul de imagine nu este prea util, dar isi face simtita prezenta. La inregistrare video...nu am intalnit telefon sa inregistreze mai bine ca acesta. Am filmat cu el din masina la 170 km/h, si in conditii proasta de luminozitate...chiar o data in timp ce sare`am;aici se vede importanta stabilizatorului.Imaginea este limpede...si foarte bine optimizate culorile.O noua inventie la inregistrare video..este optiunea de a filma la 120 FPS..mai exact in slow-motion, atunci cand doriti niste efecte gen Matrix :D. Accepta card de 4GB si cu cateva modificari in soft, accepta si de 8GB.Detin un asemenea telefon cu un card de 4GB plin..si se misca impecabil.Pe partea de divertisment...telefonul are un editor video cu care puteti pune niste efecte superbe si melodii pe inregistrari video deja facute,dar la fel de bine are si un editor de poze, chiar si paint, cu care puteti modifica orice poza oricum doriti.
Recunoaste scrisul de mana... pentru a scrie un SMS aveti 3 optiuni:
1)Tastatura key-pad cum este la telefoanele obisnuite..apar cifrele fiecare cu litera corespunzatoare si apesi pe fiecare pana ti se selecteaza litera respectiva.
2)Tastatura QWERTY care este ca tastatura unui pc. foarte practica si foarte rapida
3)Scrisul de mana prin care puteti scrie de mana sau de tipar pe ecranul telefonului si ele apar sub forma de litere in SMS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu