CaCanari.Com eXtreamCS.com

marți, 27 ianuarie 2009

Telefonul Samsung INNOV8 cu cameră foto de 8MP, lansat în România


Samsung a anunţat că a lansat pe piaţa din România telefonul INNOV8 care dispune de o cameră foto de 8 MP.

Camera foto intergată în acest telefon foloseşte cele mai noi funcţii precum cea pentru detectarea zâmbetului, a feţei dar şi cea de blink shot. 

În plus, cei care achiziţionează un Samsung INNOV8 pot personaliza şi edita fotografiile, fişierele video şi audio, prin intermediul aplicaţiilor Movie Maker şi Story Board. 
Display-ul LCD generos (2.8” 16M) este proiectat pentru a oferi utilizatorilor vizualizarea fotografiilor, fişierelor video dar şi a jocurilor. Stocarea datelor pe acest nou telefon este asigurată de memoria Flash de 8G şi posibilitatea de extinderea a acesteia prin intermediul unui card de până la 16G. De asemenea, bateria de 1200mAh asigură o experienţă multimedia de lungă durată. 


Telefonul Samsung INNOV8 este disponibil cu două dintre cele mai faimoase jocuri din lume (Asphalt şi FIFA 08), fiind ales şi telefonul oficial pentru World Cyber Games 2008.

Prin intermediul unui mouse optic şi tastelor direcţionale în 4 sensuri, utilizatorii pot trăi o  experienţă asemănătoare cu cea a navigării pe internet cu ajutorul PC-ului. INNOV8 este echipat cu tehnologia GPS, oferind posibilitatea de navigare şi funcţia geo-tagging. Sistemul de operare Symbian OS V9.3, S60 3rd Edition Feature Pack 2 face posibilă descărcarea rapidă a aplicaţiilor special concepute pentru telefoanele dotate cu Symbian.

De asemenea, telefonul are un design special conceput pentru un mobil multimedia. Preţul recomandat al acestui telefon este 2400 de lei.

Sursa: www.infobacau.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu