CaCanari.Com eXtreamCS.com

marți, 27 ianuarie 2009

Noi Detalii despre GTA IV

Revista Game Informer a publicat un articol de 10 pagini despre noul Grand Theft Auto IV, astfel raspunzand la multe intrebari ce au aparut dupa aparitia trailer-ului. Cele mai importante detalii fiind:

Numele personajului principal este Niko Bellic, un emigrant est-european care a venit in Liberty City pentru a trai “visul american”. Actiunea se va petrece in Liberty City in anul 2007, dar orasul va fi mai mare decat cel din GTA 3.

Statuia Libertatii se numeste in GTA IV Statuia Fericirii, Broker este echivalentul Brooklyn-ului, Manhattan este Algonquin, Queens se numeste Dukes, Bronx este Bohan iar New Jersey este Alderney. Harta este mai mica decat San Andreas dar mult mai detaliata.

Rockstar va oferi jucatorilor o mai mare libertate fata de celelalte titluri, structura jocului permitand o mai mare capacitate de interactionare cu celelalte personaje. Nu vor fi avioane in GTA IV deoarece ideea unui singur oras cu mai multe aeroporturi nu ar parea foarte realista. Rockstar va oferi mijloace de transport mai obisnuite fata de predecesori (care ofereau unicicluri, jetpacks si alte chestii) dar se pare ca vor fi motociclete.

Dupa o secventa initiala de incarcare, jocul nu se va mai incarca nici macar in tranzitiile interior-exterios si viceversa. Ambele versiuni de joc, PS3 si Xbox 360 vor fi aproape identice, cu mentiunea ca pentru Xbox 360, Rockstar va oferi si continut episodic pentru utilizatori. GTA IV va avea un mod multiplayer, dar nu va fi un MMORPG, va fi ceva “distractiv si care va merge bine cu modul singleplayer”.

Sursa: www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu