CaCanari.Com eXtreamCS.com

duminică, 18 ianuarie 2009

Audi R8


Arix-Blog: Masina mea preferata , am fost in 3 Audiuri mai vechi , si sper sa ajung si in asta ;) !

Încurajaţi de succesul lui R8, Audi pregăteşte un model tot cu motor central, dar mai mic şi dezvoltat pe o platformă comună cu viitoarele modele Porsche Cayman şi Boxster.

Audi se pare că a prins gustul supercar-urilor şi după hitul R8 mai pregăteşte un model şi mai mic. De fapt, lansarea unui supercar mai mic nu este doar iniţiativa Audi, ci are la bază raţionamente economice în primul rând. Se ştie că folosirea platformelor comune este un lucru cât se poate de avantajos pentru părţile implicate. Din acest motiv constructorul din Ingolstadt bate palma cu Porsche şi fiecare îşi va îmbogăţi gama cu noi modele.

Audi obţine modelul R4, iar Porsche câştigă o nouă platformă pentru modele sale mici. Mai mult decât atât Audi intenţionează să impună modelele cu indicativul R în istoria modelelor sport şi se aşteatpă chiar şi un R6, rival pentru actualele GT-uri Aston Martin sau Jaguar.

Revenind însă la R4, acesta va avea două locuri, va prelua din inspiraţia fratelui mai mare şi va profita din plin de tehnologia TFSI, ducând motoarele mici turbo pe culmi înalte ale puterii. Suspensia magnetică şi sistemul Drive Select vor fi alte caracteristicii definitorii pentru micul bolid. După cum sugerează cei de la Autoexpress, cu această imagine, designul va merge pe aceeaşi linie, o formă puternic adusă către faţă, faruri cu LED-uri, combinând detaliile lui Audi TT cu cele ale lui R8. Vestea bună estă că nu ar trebui să coste mai mult de 50.000 de euro, deci în contextul unei crize economice accentuate va fi alegerea celor care încă îşi mai doresc un supercar.

Sursa: www.promotor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu